Uitzending
Podium Witteman - 25-10-2020

25-10-2020

Podium Witteman

387 x bekeken | 0 reacties
8
Harpist Remy van Kesteren heeft een alternatieve soundtrack gecomponeerd voor de magisch-realitische animatiefilm The Red Turtle uit 2016. Die kan hij bij vertoning live spelen. Hij brengt nummers ten gehore van zijn nieuwe album.

Violist Tjeerd Top, plaatsvervangend concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest, koestert een oude liefde voor hard rock en heavy metal. Die rocknummers met gillende gitaarsolo's laat hij klinken op zijn klassieke viool.

De Duitse saxofonist Lisa Schreiber studeert in Amsterdam bij Arno Bornkamp. Met pianist Vital Stahievitch speelt zij muziek van Heitor Villa-Lobos.

Floris gaat in op de Kreutzer-Sonate van Ludwig van Beethoven. Violist Liza Ferschtman en pianist Aidan Mikdad komen spelen.

Mike Boddé speelt met hoboïst Dorine Schoon 'Een weggewaaid blad' van Leos Janácek.

In deze uitzending van Podium Witteman waren Arno Bornkamp, Liza Ferschtman, Remy van Kesteren en Tjeerd Top te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman en Floris Kortie. Deze uitzending van het programma Podium Witteman werd uitgezonden op zondag 25 oktober door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!