Uitzending
Planet Europa 2007 - Planet Europe

Planet Europe

Planet Europa 2007

2-9-2007

| 1263 x bekeken | 0 reacties
5
6-delige serie reportages waarin twee jonge presentatoren naar zes verschillende landen gaan: Ierland, RoemeniŽ, Finland, Litouwen, Portugal en Bulgarije. Door middel van zes thema's (levensbeschouwing, maatschappij, gezin & relatie, cultuur, opleiding & carriŤre en lifestyle) wordt een beeld geschetst van Europa door de ogen van de Europese jongeren. Er wordt een beeld gevormd van de hedendaagse jongere Europeaan. Afl.1. Mohammed en Samba gaan naar RoemeniŽ. Samba verblijft bij een gastfamilie: 'Het was een arme maar ontzettend entertainende familie! We deden alles: dansen, zingen, Roemeense kinderverhalen vertellen. Met een camera heb ik het allemaal vastgelegd. Het was een heftige, geweldige ervaring!' Samen met Mohammed bezoekt hij een optreden van de Nederlandse groep ISH en gaat hij naar een katholieke kerkdienst. Met zijn camera heeft Samba alles vastgelegd.

Presentatie: Mohammed Chaara en Samba Schutte/Alexander Bender/Hajar Alariachi/Nathalie Bos/Evren Smukyan/Rosa da Silva.

Deze uitzending van het programma Planet Europa 2007 met de titel Planet Europe is uitgezonden op zondag 2 september door de NPS. De presentatie was in handen van Mohammed Chaara.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie