Uitzending
Planet Europa 2007 - Aflevering4 : Ierland

Aflevering4 : Ierland

Planet Europa 2007

23-9-2007

| 1318 x bekeken | 0 reacties
5
6-delige serie reportages waarin twee jonge presentatoren naar zes verschillende landen gaan: Ierland, RoemeniŽ, Finland, Litouwen, Portugal en Bulgarije. Door middel van zes thema's (levensbeschouwing, maatschappij, gezin&relatie, cultuur, opleiding&carriŤre en lifestyle) wordt een beeld geschetst van Europa door de ogen van de Europese jongeren. Er wordt een beeld gevormd van de hedendaagse jongere Europeaan. Afl.4 : Ierland. Mohammed reisde samen met Nathalie Bos af naar dit prachtige land. Ze hebben prachtige beelden verzameld van Ierland. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod: de in de jaren '90 geÔmmigreerde Polen, wat is hun invloed op Ierland? Hoe komt Ierland aan de bijnaam Keltische Tijger? Zijn Ierse jongeren betrokken bij de politiek? Wat is er zo bijzonder aan O'Connellstreet? Mohammed en Nathalie geven antwoord op al deze vragen. Daarnaast doet Mohammed mee aan een wedstrijd Hurling, een van de grootste sporten in Ierland. Hoe brengt hij het ervan af?

Presentatie: Mohammed Chaara en Samba Schutte/Alexander Bender/Hajar Alariachi/Nathalie Bos/Evren Smukyan/Rosa da Silva.

Deze uitzending van het programma Planet Europa 2007 met de titel Aflevering4 : Ierland is uitgezonden op zondag 23 september door de NPS. De presentatie was in handen van Mohammed Chaara.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie