Uitzending
Pauw - 4-11-2014

4-11-2014

Pauw

4794 x bekeken | 6 reacties
8
Ben Oude Nijhuis en Martin van Rijn
‘Soms loopt de urine langs haar enkels.’ Ben Oude Nijhuis (82) en Joop van Rijn (81) trekken vandaag in het AD aan de bel over falende zorg voor hun zwaar dementerende echtgenotes. Ben Oude Nijhuis is vanavond te gast en vertelt dat zijn vrouw werd geslagen en alleen werd achtergelaten op het toilet. Ook ontdekte hij dat zijn vrouw op een gegeven moment al vier weken dezelfde bh droeg, uiteindelijk duurde het nog twee weken tot ze een schone kreeg. Te gast is ook staatssecretaris Martin van Rijn, hij reageert op het verhaal.

Ria Visser, Conny van Benthem en Theo Reitsma
Zondag is het precies 25 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Wij kijken deze week terug op deze historische gebeurtenis. Vanavond richten we ons op de DDR en de sport én dan met name schaatsen, atletiek en zwemmen met oud-schaatster Ria Visser, oud-zwemster Conny van Benthem en commentator Theo Reitsma.

Jan-Hein Kuijpers, Sander Janssen en Nico Meijering
De verhoren in het passage-proces zijn vandaag begonnen. Geschminkt en vermomd sprak Fred Ros via een videoverbinding vandaag in de rechtbank. De kroongetuige vertelde dat hij na zijn arrestatie jarenlang zwijggeld kreeg van zijn medeverdachten. Aan tafel bij Pauw het advocatentrio Jan-Hein Kuijpers, Sander Janssen en Nico Meijering.

In deze uitzending van Pauw waren Ria Visser, Nico Meijering, Jan-Hein Kuijpers en Theo Reitsma te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 4 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!