Uitzending
Pauw - 16-3-2018

16-3-2018

Pauw

1527 x bekeken | 0 reacties
5
DERK SAUER OVER DE RUSSISCHE PRESIDENTSVERKIEZINGEN
Aankomende zondag 18 maart gaat Rusland naar de stembus. De verkiezingen in het land zijn al jaren een uitgemaakte zaak. Poetin zal ook dit keer als winnaar uit de bus komen, met dank aan Poetinpropaganda. Journalist en uitgever Derk Sauer woont en werkt in Moskou. We bespreken onder de meer de moordaanslag op voormalig Russisch spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia en blikken vooruit op de verkiezingen.

JOZEF LATUMAHINA OVER DE 'VERGISMOORD' OP ZIJN ZOON
Onschuldige burgers die gedood worden door kogels die niet voor hun bedoeld zijn, het gebeurt helaas steeds vaker. De bekendste zaak is misschien wel de moord op Djordy Latumahina. Djordy en zijn gezin werden onder vuur genomen in oktober 2016, in de parkeergarage onder hun appartementencomplex. De vriendin van Djordy raakte ernstig gewond en heeft blijvend letsel aan haar arm opgelopen. Hun dochtertje van toen twee jaar, dat achterin de auto zat, bleef wonder boven wonder lichamelijk ongedeerd. Vrijdag bij ons te gast, Jozef Latumahina, de vader van Djordy en advocaat Richard Korver die de ouders bijstaat. De ouders van Djordy hebben de rechtbank gevraagd om levenslang op te leggen, niet als vergelding maar als signaal. Welk signaal de ouders willen afgeven, vertelt vader Jozef vanavond.

KIKI SCHIPPERS ZINGT IN VAN GEWEST TOT GEWEST
In onze rubriek Pauw Gaat van Gewest tot Gewest laat elke avond een cabaretier/artiest zijn licht schijnen over de gemeenteraadsverkiezingen in zijn of haar woon- of geboorteplaats. Kiki Schippers over Nijmegen.

In deze uitzending van Pauw waren Derk Sauer, Victor Mids en Willem Holleeder te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 16 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie