Uitzending
Pauw - 13-3-2018

13-3-2018

Pauw

1880 x bekeken | 1 reacties
6
Maaike Ouboter heeft vijf jaar na debuut een nieuwe plaat. Met de single 'Dat ik je mis' brak Maaike Ouboter vijf jaar geleden door in Nederland en België. Het succes overweldigde haar, voor haar debuutalbum nam ze twee jaar de tijd. Maar na de tours en de festivals, moest ze een opvolger maken. En toen was de inspiratie een beetje op. Dus ging ze eerst een jaar op reis, van Oslo tot Tel Aviv, van Barcelona tot Budapest. Daar logeerde ze bij mensen die haar waren aangeraden door vrienden en bekenden. Inspirerende mannen en vrouwen, met wie ze diepe gesprekken had. En daar schreef ze liedjes over. 'Vanaf nu' heet haar nieuwe single. Maaike vertelt over haar reizen, het messenwerpen en het reizen op leeuwen.

Jeroen van Merwijk. In onze rubriek Pauw Gaat van Gewest tot Gewest laat elke avond een cabaretier zijn licht schijnen over de gemeenteraadsverkiezingen in zijn of haar woon- of geboorteplaats. Dit keer met Jeroen van Merwijk, beter: Lucky van Merwijk, over Utrecht.

Lodewijk Asscher. Over acht dagen weet Lodewijk Asscher hoe zijn partij het heeft gedaan bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het lukt de PvdA-leider nog niet om de partij uit de put te halen. Wat heeft hij nog in petto? Afgelopen weekend presenteerde Asscher samen met het CDA een voorstel tegen seksuele intimidatie op straat en wil hij maatregelen nemen tegen de woningnood en voor meer betaalbare woningen.

In deze uitzending van Pauw waren Jeroen van Merwijk, Lodewijk Asscher en Maaike Ouboter te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 13 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie