Uitzending
Pauw & Witteman - 9-10-2012

9-10-2012

Pauw & Witteman

1606 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Rebecca Gomperts, Hassnae Bouazza, Brigitte Kaandorp, Margriet Brandsma en Ingeborg Beugel.

Rebecca Gomperts en Hassnae Bouazza
Het blijft een omstreden onderwerp. De abortusboot Women on Waves van initiatiefnemer Rebecca Gomperts veroorzaakt elke keer weer commotie zodra het probeert aan te meren in een haven van bestemming. Women on Waves deed eerder Ierland, Spanje, Portugal en Polen aan. Nu is de boot net terug van een paar dagen Marokko waar ze ongezien de haven van Marina Smir wisten te bereiken. Gomperts en journaliste Hassnae Bouazza gaan vanavond in discussie over abortus in Marokko.

Margriet Brandsma en Ingeborg Beugel
De Duitse bondskanselier Angela Merkel brengt vandaag voor het eerst sinds het uitbreken van de crisis een bezoek aan Athene. Griekenland-deskundige Ingeborg Beugel en oud-correspondent in Duitsland Margriet Brandsma bespreken het verloop van haar bezoek aan Griekenland.

Brigitte Kaandorp
Dit is een meezinger is het debuut van cabaretière Brigit Kaandorp in boekvorm. Het boek bestaat uit de ontroerendste, openhartigste en meest schaamteloze liedjes van Brigitte met de daarbij behorende bladmuziek.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 9 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Brigitte Kaandorp, Hassnae Bouazza, Ingeborg Beugel, Margriet Brandsma en Rebecca Gomperts. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie