Uitzending
Pauw & Witteman - 5-10-2012

5-10-2012

Pauw & Witteman

1690 x bekeken | 0 reacties
7
Jos Heymans, Ina Brouwer, Jojanneke Vanderveen, Marike Stellinga, Johan Goossens, Yasmine Allas.

Vanavond in Pauw & Witteman uitgebreid aandacht voor het vertrek van de politiek leider en fractievoorzitter van GroenLinks Jolande Sap. Ze liet vandaag weten geen andere mogelijkheid te zien nu de partijtop het vertrouwen in haar heeft opgezegd

Marike Stellinga over noodhulp Griekenland.
Zonder het tweede deel van de toegezegde hulpleningen komt Griekenland eind november in geldnood. Econoom en journalist Marike Stellinga gaat vanavond in op deze uitspraak van de Griekse premier Antonis Samaras in de Duitse krant Handelsblatt.

Leraar maakt show 'Leer mij de mensen kennen'.
Hij is cabaretier en docent Nederlands op een ROC in Amsterdam. Johan Goossens komt met zijn derde theatershow Leer mij de mensen kennen. Een voorstelling die gebaseerd is op de ervaringen van Goossens in de klas. De lesgevende cabaretier vertelt in Pauw & Witteman over zijn nieuwste cabaretoptreden.

Allas maakt serie over Somalische vluchtelingen.
Waarom hebben Somalische vluchtelingen zoveel moeite om in Nederland te kunnen aarden? Aan welke culturele normen en waarden houden ze vast en welke laten ze los? Hoe zien zij hun integratieproces in Nederland? Op deze vragen en meer probeert schrijfster en actrice Yasmine Allas antwoord te geven in haar vierdelige documentaireserie Nomaden en Piraten. SomaliŽrs in Nederland. Vanavond licht Allas een tipje van de sluier op van haar nieuwe serie.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 5 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Yasmine Allas, Johan Goossens, Jos Heymans, Ina Brouwer en Marike Stellinga. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!