Uitzending
Pauw & Witteman - 6-10-2011

6-10-2011

Pauw & Witteman

1614 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Jean van de Velde, Edith Schippers en Wim van de Pol.

Edith Schippers
Vandaag demonstreerden zo'n 5000 huisartsen, 2000 doktersassistenten en 1000 praktijkondersteuners in de RAI in Amsterdam tegen de aangekondigde bezuinigingen van het kabinet.in de RAI in Amsterdam tegen de aangekondigde bezuinigingen van 132 miljoen Euro op de huisartsenzorg. Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Edith Schippers wil geld bij de huisartsen terughalen, net zoals zij dit ook deed of gaat doen bij fysiotherapeuten, geestelijke gezondheidszorg en logopedisten. "Het zou niet fair zijn om de huisartsen als enige te ontzien", aldus de minister.

Wim van de Pol
Tien moorden en elf verdachten. Onderzoeksjournalist en schrijver Wim van de Pol schreef samen met Vincent Verweij het boek De Liquidatiedossiers. Het boek gaat over de liquidatieprocessen, die in 2009 van start gingen. Onder anderen Cor van Hout, Willem Endstra en Thomas van de Bijl werden geliquideerd. De bekendste verdachte is Willem Holleeder.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 6 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Jean van de Velde en Edith Schippers. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie