Uitzending
Pauw & Witteman - 6-4-2011

6-4-2011

Pauw & Witteman

1875 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Ad Scheepbrouwer, Arjen van der Horst, Kysia Hekster, Nicole le Fever en Wouter Zwart.

Ad Scheepbouwer
Na tien jaar neemt Nederlands topbankier Ad Scheepbouwer afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van KPN. Hij wordt opgevolgd door Eelco Blok. Vanavond blikt Scheepbouwer bij Pauw & Witteman terug op zijn carriŤre bij KPN en horen we ook van anderen hoe zij naar de persoon Scheepbouwer kijken.

Arjen van der Horst, Kysia Hekster, Nicole le Fever en Wouter Zwart.
De Ramp in Japan, De Arabische Lente, het aankomend huwelijk tussen Kroonprins William en Kate in Groot-BrittanniŽ: gebeurtenissen in het buitenland beheersen op dit moment het nieuws, ook in Nederland.
Nicole le Fever (Midden Oosten), Wouter Zwart (China), Arjen van der Horst (Groot-BrittanniŽ) en Kysia Hekster (Rusland) zijn corresponten van het NOS Journaal. Ze zijn terug in Nederland en vertellen vanavond in Pauw & Witteman over hun werk als correspondent en de ontwikkelingen die zich voordoen op hun standplaatsen in het buitenland.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 6 april door de VARA en NTR. Te gast waren Ad Scheepbouwer en Kysia Hekster. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie