Uitzending
Pauw & Witteman - 28-4-2011

28-4-2011

Pauw & Witteman

2075 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Albert Drent, Hieke Jippes en Joost Seelen.

Albert Drent
Oud-directeur Albert Drent van kinderdagverblijf het Hofnarretje reageert vanavond op de aangiften die de ouders van de slachtoffers in de grote Amsterdamse zedenzaak tegen hem hebben ingediend.

Joost Seelen
Documentairemaker Joost Seelen maakt voor NCRV's Dokument de documentaire Zwarte Soldaten, over Nederlandse mannen die tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de Duitse Waffen-SS gingen. De Waffen-SS was een paramilitaire organisatie en onderdeel van het leger van Nazi-Duitsland. Zo'n 23.000 Nederlanders meldden zich vrijwillig bij de Waffen-SS tijdens de oorlog.

Hieke Jippes
Correspondent Hieke Jippes is te gast in de uitzending en blikt vooruit op het huwelijk van de Britse prins William en zijn vriendin Kate Middleton. Morgen trouwt het koninklijke stel in de Westminster Abbey in Londen. Vandaag werd het programma van de huwelijksvoltrekking op de officiŽle website van het huwelijk geplaatst. Hieruit blijkt onder meer dat Middleton net als prinses Diana geen gehoorzaamheid aan de prins zal beloven, maar wel zal "liefhebben, troosten, eren en vasthouden''.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 28 april door de VARA en NTR. Te gast was Joost Seelen. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie