Uitzending
Pauw & Witteman - 27-4-2007

27-4-2007

Pauw & Witteman

4597 x bekeken | 0 reacties
6
Peter van der Vorst, koningshuiskenner Dorien Hermans, Jacqueline Lampe, directeur van AMREF/Flying Doctors en politici. Ook schuiven onder meer de makers van het programma, Melinde Kassens (regie & samenstelling) en Pieter-Jan Hagens (interviewer), aan. In het tweede deel van de uitzending praten Paul en Jeroen met een aantal opzienbarende gasten uit het eerste seizoen. Een terugblik naar de uitzending en een antwoord op de vraag hoe het hen daarna is vergaan.

Gerrit Zalm, hoe kijkt hij nu aan tegen, indertijd zijn gedroomde opvolger, Wouter Bos?

Kathleen van Brempt, de Vlaamse minister die indertijd pleitte voor het wegenvignet. Dat is er toch niet gekomen. Lag dat aan het Nederlandse verzet?

Wouter van Bellingen, de Belgische wethouder die in het nieuws kwam omdat bruidsparen niet door hem getrouwd wilden worden vanwege zijn huidskleur. Hoe heeft hij alle publiciteit beleefd?

Frans Adelaar, voormalig coach ADO Den Haag die door supporters uit de dug-out werd verdreven. Hoe beleeft hij de degradatie van ADO?

Mohammed Faizel Ali was ontslagen omdat hij een vrouw weigerde de hand te schudden, maar is nu lid van het VARA's Nieuwe Lagerhuis. Schudt hij inmiddels wel vrouwenhanden? Verder nog een speciale Zapservice met hoogtepunten uit het eerste seizoen. En heel bijzonder: de tune van Pauw & Witteman wordt live gespeeld door Joseph Bowie (trombone) en de Nederlandse band Monsieur Dubois (www.monsieurdubois.com). Bowie was als bandleider en componist van de Amerikaanse freefunkband Defunkt verantwoordelijk voor het nummer You Don't Know waaruit de tune komt.

Presentatie: Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 27 april door de VARA en de NTR. Te gast waren Peter van der Vorst, Frans Adelaar, Gerrit Zalm, Mohammed Faizel Ali, Kathleen van Brempt en Cornelis Willem Heuckeroth. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie