Uitzending
Pauw & Witteman - 26-9-2011

26-9-2011

Pauw & Witteman

1594 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Jan Douwe Kroeske, Rob Oudkerk, Marianne Vos en Peter d'Hamecourt.

Rob Oudkerk
Volgens een studie van het CBS vindt 55% van de Nederlanders dat rokers en mensen die veel alcohol drinken meer zorgpremie moeten betalen. De premie is nu voor iedereen gelijk, ongeacht leeftijd, gezondheid of kans op ziekte. Arts Rob Oudkerk is het met deze 55% van de Nederlanders eens en vertelt waarom!

Peter d'Hamecourt
Vladimir Poetin is zo goed als zeker de volgende president van Rusland. Op een partijbijeenkomst heeft premier Poetin de huidige president Medvedev voorgedragen voor het lijsttrekkerschap van hun partij Verenigd Rusland. Medvedev heeft op zijn beurt Poetin voorgedragen als presidentskandidaat. Het ziet er dus naar uit dat de twee weer van plek gaan ruilen. Peter d'Hamecourt is al enige tijd geen correspondent meer, maar hij woont nog altijd in Rusland. Daar werkte hij aan een boek over Vladimir Poetin, dat over een maand verschijnt.

Marianne Vos
Het had niet veel gescheeld, of Marianne Vos was wereldkampioen geweest. "Ik geloof niet dat ik ooit dichter bij een tweede titel ben geweest", constateerde ze zelf. Vos won in 2006 goud op het WK. De vijf jaar die daarop volgden haalde ze steeds net het hoogste podium niet. Zo ook dit jaar in Kopenhagen. Toch is Vos onmiskenbaar één van de grootste vrouwelijke wielrenners die Nederland ooit heeft gekend. Zo groot zelfs, dat de Rabobank volgens De Telegraaf rond Vos een vrouwenwielerploeg wil opzetten. Marianne Vos komt met vier ploeggenoten naar de studio om te praten over het WK.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 26 september door de VARA en NTR. Te gast waren Jan Douwe Kroeske, Marianne Vos, Peter d'Hamecourt en Rob Oudkerk. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie