Uitzending
Pauw & Witteman - 25-1-2013

25-1-2013

Pauw & Witteman

1125 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Jan Hendrix, Paul Jansen, Herre Kingma, Lee Towers en Hans Heijnen.

Jan Hendrix
Zelfs als SNS Reaal van een faillissement wordt gered, dan zouden 2,5 duizend investeerders hun geld wel eens niet terug kunnen krijgen. Dat schrijft De Volkskrant vandaag.
Jan Hendrix is obligatiehouder en vreest voor zijn belegde geld bij SNS. Daarover is hij vanavond te gast bij Pauw & Witteman.

Paul Jansen
GroenLinks verloor de verkiezingen in september door conflicten binnen de fractie in de Tweede Kamer en gebrek aan samenwerking en eenheid binnen de partij. Dat is één van de conclusies van het onderzoek naar de verkiezingen van 12 september, die voor de partij desastreus verliep: GroenLinks hield slechts 4 van de 10 zetels over in de Kamer. Jolande Sap vertrok in oktober als fractievoorzitter en het partijbestuur trad af.
Chef politiek van De Telegraaf Paul Jansen was bij de presentatie van het rapport en bespreekt de conclusies vanavond bij Pauw & Witteman.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 25 januari door de VARA en NTR. Te gast waren Paul Jansen, Lee Towers en Herre Kingma. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie