Uitzending
Pauw & Witteman - 24-4-2012

24-4-2012

Pauw & Witteman

756 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Hero Brinkman, Owen Schumacher, Arie Slob, Wouke van Scherrenburg en Hans van Baalen.

Arie Slob, Wouke van Scherrenburg en Hans van Baalen.
Wanneer komen de nieuwe verkiezingen en hoe moet het verder met de miljardenbezuinigingen? Belangrijke vragen waar vandaag in Den Haag antwoord op moet komen. De Tweede Kamer debatteert daar met demissionair premier Rutte over de val van zijn kabinet. Premier Rutte bood maandag het ontslag van zijn kabinet aan bij de koningin. ChristenUnie-leider Arie Slob, voormalig parlementair verslaggever Wouke van Scherrenburg en VVD-europarlementariŽr Hans van Baalen bespreken vanavond het debat over de kabinetscrisis.

Hero Brinkman
Hero Brinkman, tot voor kort PVV-fractielid en nu als eenmansfractie in de Tweede Kamer, heeft vandaag aangekondigd met een eigen lijst aan de verkiezingen mee te doen. De naam voor de lijst zal hij vanavond in Pauw & Witteman bekend maken. Nu de verkiezingen pas na de zomer plaats zullen vinden kan Hero Brinkman meedoen met een eigen lijst. Er is nu voldoende tijd om een lijst samen te stellen en kan er ook een naam worden bedacht. Als de verkiezingen in juni hadden plaatsgevonden had Brinkman onder een lijstnummer mee moeten doen.

Owen Schumacher
Cabaretier en programmamaker Owen Schumacher gaat voor de NTR de nieuwe zesdelige documentaireserie Nep! presenteren. Hij gaat op zoek naar alles wat nep is. Van de grootste kunstvervalsingen tot nep iPods uit China. Wat is er tegenwoordig nog echt? Waarom vinden we dat zo belangrijk? Om een antwoord te vinden op deze en andere vragen reist Owen in deze serie naar Duitsland, Engeland, ItaliŽ en China om te spreken met vervalsers, deskundigen en gedupeerden. Vanavond praat Owen Schumacher over zijn fascinatie voor nep, zijn nieuwe serie bij de NTR en natuurlijk zijn imitaties uit Koefnoen.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 24 april door de VARA en NTR. Te gast waren Arie Slob, Hans van Baalen, Hero Brinkman, Owen Schumacher en Wouke van Scherrenburg. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie