Uitzending
Pauw & Witteman - 17-10-2011

17-10-2011

Pauw & Witteman

1238 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Epke Zonderland, Esther Verhoef, Harry Lensink en Ernst Veen.

Harry Lensink
In het buitenland is een Rus opgepakt die verdacht wordt van de moord op Willem Endstra. Waar de 47-jarige man is gearresteerd, wil de politie niet zeggen. Naast de Rus zijn er ook twee mannen opgepakt in Alkmaar. Zij zaten al eerder vast, maar moesten worden vrijgelaten omdat het onderzoek niet snel genoeg vorderde. Harry Lensink is misdaadjournalist voor Vrij Nederland en komt vanavond in Pauw & Witteman praten over de arrestaties.

Epke Zonderland
Door een onnodige fout staan de Olympische Spelen voor Epke Zonderland op losse schroeven. Het lukte de turner niet om op het wereldkampioenschap een medaille te halen. Met eremetaal om zijn nek mocht hij hoe dan ook naar Londen. Nu kan hij zich alleen nog plaatsen als meerkamper via het kwalificatietoernooi. Vandaag is de turnploeg weer geland in Nederland. De teleurgestelde Epke Zonderland schuift vanavond bij ons aan.

Esther Verhoef
Vanavond is in het Concertgebouw de NS Publieksprijs uitgereikt. De winnaar Esther Verhoef kreeg de prijs voor het beste boek uit handen van de winnaar van vorig jaar, Simone van der Vlugt.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 17 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Esther Verhoef, Harry Lensink en Epke Zonderland. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee