Uitzending
Pauw & Witteman - 14-10-2013

14-10-2013

Pauw & Witteman

1585 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Hannes Minnaars, Tjitske Reidinga, Wouter Duinisveld & Edith Schippers

Edith Schippers
Minister Edith Schippers (VVD) is vanavond gekozen tot machtigste vrouw van Nederland. Voor de vijfde keer organiseerde maandblad Opzij de Top-100 machtige vrouwen. De jury schreef over haar: "Ze bond de gezondheidszorg aan zich door de sector meer ruimte te geven. Er rust veel op haar schouders, maar ze weet die last slim te dragen." In Pauw & Witteman komt ze vertellen over de prijs.

Wouter Duinisveld
Vandaag start de donorweek. Wouter Duinisveld treedt op als ambassadeur en speelt de hoofdrol in een spotje voor de donorweek, speciaal geregisseerd door Dick Maas. Duinisveld heeft 6 jaar geleden, op 29-jarige leeftijd, een donorhart ontvangen. Na een lange revalidatie heeft hij het afgelopen jaar als eerste Nederlander met een donorhart de halve triatlon afgelegd. Daarmee was hij de derde persoon ter wereld. Komende zomer wil Duinisveld voor het eerst een hele triatlon gaan afleggen.

Tjitske Reidinga
Op 20 oktober gaat de toneelvoorstelling ‘De tijd voorbij’ in premičre in de De La Mar in Amsterdam. Actrice Tjitske Reidinga speelt de hoofdrol en was van het begin af aan betrokken bij het stuk. We spreken met Tjitske Reidinga over de voorstelling en haar succes.

Onlangs verscheen Hannes Minnaars tweede cd, getiteld Bach Inspirations. Minnaar speelt op dit nieuwe album muziek van componisten, die zich lieten inspireren door Bach. Vanavond komt Minnaar langs om in de studio enkele stukken te spelen en om er een toelichting bij te geven.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Edith Schippers en Tjitske Reidinga te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 14 oktober door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie