Uitzending
Pauw & Witteman - 12-12-2011

12-12-2011

Pauw & Witteman

1312 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Keje Molenaar, Youp van 't Hek, Anneke Verbraeken en Bastiaan Ragas.

Keje Molenaar
Johan Cruijff, lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax, en 13 jeugdtrainers hadden een kort geding aangespannen tegen de benoeming van Louis van Gaal tot beoogd algemeen directeur van Ajax. En tegen de aanstelling van technisch directeur Danny Blind en financieel directeur Martin Sturkenboom. Keje Molenaar was vandaag bij de aandeelhoudersvergadering aanwezig als advocaat van Cruijff. Hij geeft zijn visie op de gebeurtenissen van vandaag.

Anneke Verbraeken
Journalist Anneke Verbraeken heeft dit weekend bange uren doorgemaakt in Congo. Ze werd door militairen opgepakt toen ze probeerde te filmen in een mortuarium in Kinshasa.
Dik vijf uur lang probeerde het leger haar bron te achterhalen. Verbraken wist maar al te goed dat er in Congo met enige regelmaat journalisten verdwijnen. Hoewel ze streng bewaakt werd, kwam ze met met veel geluk vrij. Anneke Verbraeken is sinds gisteren weer terug in Nederland. De familie van het meisje zit zo goed als zeker nog vast op verdenking van hoogverraad.

Youp van 't Hek
Met De Tweede viool maakt cabaretier Youp van 't Hek zijn zesde oudejaarsconference. Van t Hek is nu bezig met try-outs. Vanavond in Pauw & Witteman bespreken we met hem de opvallende gebeurtenissen uit het afgelopen jaar.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 12 december door de VARA en NTR. Te gast waren Bastiaan Ragas, Keje Molenaar en Youp van 't Hek. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!