Uitzending
Ouders hebben geen seks - Generatiekloof

Generatiekloof

Ouders hebben geen seks

11-10-2009

| 2391 x bekeken | 0 reacties
7
Carlitos is 17 jaar en woont bij zijn 40 jaar oudere moeder in Amsterdam. Hij zit op school, hij hockeyt fanatiek en heeft een leuk bijbaantje. Volgens eigen berekening heeft ie 25 tot 35 meisjes gezoend en is hij met 1 meisje echt naar bed geweest.

Maar zijn grootste hobby’s zijn uitgaan, drinken, roken en blowen, het liefst met zijn vrienden. En daar gaat het mis. Hij heeft voortdurend ruzie met zijn moeder Ellis. Hij vindt dat ie zelf mag bepalen hoe hij zijn jeugd inricht, terwijl Ellis hem continu op de huid zit. En dit zorgt voor ijzige gesprekken en stevige ruzies. Carlitos wil meer vrijheid en zijn moeder wil grenzen stellen.

Echt gezellig is het dus niet, maar misschien kan seksuoloog Maria Schopman daar verandering in brengen. Ze laat ze samen oefen met condooms, bijvoorbeeld, om weer eens met elkaar te lachen. Verder voert ze indringende gesprekken over intimiteit en relaties. Maar of dat genoeg is om de generatiekloof tussen moeder en zoon te dichten?

Deze uitzending van het programma Ouders hebben geen seks met de titel Generatiekloof is uitgezonden op zondag 11 oktober door de KRO. De presentatie was in handen van Sofie van den Enk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie