Uitzending
Ouders hebben geen seks - Moeder Romana leert knuffelen

Moeder Romana leert knuffelen

Ouders hebben geen seks

20-9-2009

| 3988 x bekeken | 0 reacties
8
In aflevering 2 gaat het over de 21-jarige Hindoestaanse Romana en haar moeder Asha. De vader van Romana heeft de benen genomen toen Asha nog zwanger van haar was. Om haar dochter voor dezelfde fouten te behoeden, staat Asha Romana maar weinig toe op het gebied van jongens. Het heeft de relatie tussen moeder en dochter er niet beter op gemaakt, want een knuffel kan er nauwelijks af. En een goed gesprek voeren ze ook al amper met elkaar. Laat staan over seks…

Romana is met haar 21 jaar bijna zover om op eigen benen te staan, maar eerst wil ze nog een ultieme poging wagen om de relatie met haar moeder te verbeteren. En daar gaat sexuologe Maria Schopman haar bij helpen. In ‘Ouders hebben geen seks’ probeert Maria deze moeder en dochter dichter bij elkaar te brengen door ze openhartig te laten praten over seks en intimiteit. Op welke plekjes op haar lichaam wil Asha graag aangeraakt worden? Is dat voor Romana hetzelfde? En kan het praten over deze onderwerpen ook de intimiteit tussen moeder en dochter herstellen?

Deze uitzending van het programma Ouders hebben geen seks met de titel Moeder Romana leert knuffelen is uitgezonden op zondag 20 september door de KRO. De presentatie was in handen van Sofie van den Enk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie