Uitzending
Ouders hebben geen seks - Rode oortjes aan de keukentafel

Rode oortjes aan de keukentafel

Ouders hebben geen seks

13-9-2009

| 3456 x bekeken | 0 reacties
7
In de eerste aflevering op zondag 13 september probeert sexuologe Maria Schopman meer structuur te krijgen in de gezinssituatie van Kevin. Kevin is 18 jaar en is al een tijdje seksueel actief. Vrijen met condoom vindt hij maar niks. Hij maakt zich geen zorgen over SOA’s en al helemaal niet over AIDS. Hij woont samen met zijn moeder en jongere broertje in Putten. Moeder Idske maakt zich zorgen over het gebrek aan respect dat haar zoon voor meisjes heeft, hoewel ze haar pubers alle ruimte geeft; vrijheid, blijheid.

Maria Schopman laat moeder en zoon openhartig over seks praten en probeert zo ook andere twistpunten op te lossen. Tijdens de eerste sessie geeft Maria een paar pikante opdrachten mee naar huis wat zorgt voor rode oortjes aan de keukentafel. Met als uiteindelijke doel om hun onderlinge band en de communicatie te verbeteren. Kan praten over seks deze familie helpen?

Deze uitzending van het programma Ouders hebben geen seks met de titel Rode oortjes aan de keukentafel is uitgezonden op zondag 13 september door de KRO. De presentatie was in handen van Sofie van den Enk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie