Uitzending
Opsporing verzocht - 4-3-2008

4-3-2008

Opsporing verzocht

1248 x bekeken | 0 reacties
6
Amsterdam: Overval woning
Maandag 7 januari wordt een 71-jarige man in zijn eigen huis aan de Sophialaan in Amsterdam overvallen door twee daders. Ze nemen zes schilderijen mee.

Hilversum: Openlijke geweldpleging
In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december 2007 heeft er een openlijke geweldpleging plaatsgevonden bij het Centraal Station in Hilversum.

Oosterhout: Gewapende overval
In het Brabantse Oosterhout is zondag 6 januari, rond 7.05 uur, de golfclub Landgoed Bergvliet aan de Salesdreef overvallen.

Soest: poging overval
Donderdag 7 februari wordt de directeur van een recyclingbedrijf uit Soest door twee daders bij zijn huis overvallen. Ze slaan hem met een honkbalknuppel.

Getuigenoproep: Doorrijden na aanrijding met ernstig letsel
Op donderdag 28 februari, omstreeks 20.35 uur, wordt een 75-jarige mevrouw uit Zierikzee op de Parallelweg van de N59 aangereden. De vrouw raakt hierbij ernstig gewond.

Utrecht: Poging overval
Donderdag 6 december 2007, om 21.00 uur en vlak voor sluitingstijd, is in de Twijnstraat in Utrecht een slijterij overvallen.

Rotterdam: Overval supermarkt
In Rotterdam is op vrijdag 18 januari, omstreeks 7.00 uur, supermarkt Bas van der Heijden aan het Prinsenplein overvallen door drie mannen.

Groningen: Gewapende overvallen
In november 2007 heeft vermoedelijk dezelfde dader twee gewapende overvallen gepleegd in de Oosterstraat in de stad Groningen.

Den Haag: Gestolen sieraden
Vrijdag 23 november 2007 werden vijf mannen op heterdaad betrapt bij een woninginbraak. De mannen bleken in heel Nederland actief te zijn.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 4 maart door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee