Uitzending
Opsporing verzocht - 19-2-2008

19-2-2008

Opsporing verzocht

1445 x bekeken | 0 reacties
5
Amsterdam: Poging verkrachting
In Amsterdam is donderdagavond 24 januari geprobeerd een 40-jarige vrouw te verkrachten op het parkeerterrein bij voetbalvelden aan de Seineweg. Van de dader is een signalement en hij droeg een opvallende ketting.

Alphen a/d Rijn: Poging overval
Zondag 25 november 2007, omstreeks 18.50 uur, probeert een man tevergeefs het Shelltankstation aan de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn te overvallen. Van hem zijn bewakingsbeelden.

Zwolle: Gewapende overvallen
In Zwolle is woensdag 7 november 2007, rond 22.30 uur, videotheek Europa in de Beethovenlaan overvallen door een gewapende man. Waarschijnlijk dezelfde overvaller duikt een dag later weer op bij snackbar 't Patatje. Van deze overval zijn bewakingsbeelden.

Hoensbroek: Overval woning
Zaterdag 1 december 2007 wordt in Hoensbroek een 70-jarige man overvallen. De twee overvallers vluchten met een paar tientjes en laten de man met steekwonden achter. Van één van de daders zijn bewakingsbeelden.

Amsterdam: Liquidatie Nedim Imac
Nieuwe aanknopingspunten in het onderzoek naar de liquidatie van de 40-jarige Nedim Imac die zaterdag 17 februari 2007, rond 20.30 uur, in Amsterdam werd doodgeschoten.

Meppel: Overval op supermarkt
Maandag 24 december 2007, omstreeks 15.00 uur, wordt de Albert Heijn supermarkt aan de Grote Akkerstraat te Meppel overvallen.

Dalem/Gorinchem: Woninginbraak
In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 december 2007 worden in Gorinchem bij een woninginbraak enkele bankpassen gestolen. Die bankpassen worden een paar uur later al gebruikt in Rotterdam. Op de bewakingsbeelden van een pinautomaat duiken vier mannen met de gestolen passen op.

Rhoon: Schietpartij
In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 december 2007 vindt er op de kruising van de Willem Barentszstraat en de Abel Tasmanstraat te Rhoon een schietpartij plaats.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 19 februari door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee