Uitzending
One night stand - Ooit

Ooit

One night stand

21-11-2008

| 1284 x bekeken | 0 reacties
6
Nederlandse (NL) korte dramafilm uit 2008 van Jaap van Heusden. Met: Barry Atsma, Kuno Bakker, Leny Breederveld e.a. Jos is vierendertig jaar oud en verstandelijk gehandicapt. Hij heeft niemand anders dan zijn moeder met wie hij vanaf zijn geboorte in een flatje woont. Om zijn nek hangt een boekje met plaatjes die Jos precies vertellen wat hij op ieder moment van de dag moet doen. Zolang hij die nauwgezet naleeft, denkt Jos dat hij volwassen genoeg is om voor zichzelf te zorgen. En voor hem is het heel gewoon dat zijn moeder zijn pyjamabroek lostrekt, hem scheert, zijn billen wast en zijn pap maakt, dag in dag uit. Tot op een dag de routine wegvalt. Voor het eerst in zijn leven moet Jos zich redden met alleen zijn boekje.

Deze uitzending van het programma One night stand met de titel Ooit is uitgezonden op vrijdag 21 november door de VARA, de VPRO en de NPS. Hierin werd geacteerd door Barry Atsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee