Uitzending
One night stand - Dag in dag uit

Dag in dag uit

One night stand

31-10-2008

| 1670 x bekeken | 0 reacties
6
Nederlandse (NL) korte film uit 2007 van Ties Schenk. Met: Monic Hendrickx, Eva van de Wijdeven e.a. Zes verschillende mensen uit dezelfde straat nemen 's morgens de bus naar de stad. Ieder voor zich probeert aan de hand van een dagelijkse routine ook deze dag weer te overleven. De oude, gekwetste leraar Boy klampt zich vast aan het leven dat hij tot dan toe kende, de verliefde Linda probeert haar relatie te beschermen tegen invloeden van buitenaf, het jonge gezin van Bart probeert zich staande te houden in de sleur van het zorgen, de onzekere puber Jasper geeft zijn moeder te kennen dat hij zijn eigen zaakjes wil oplossen, Faridah moet incasseren dat ze nooit een van hen wordt en Wanda biedt haar verdriet het hoofd en ziet uit naar de vakantie. Aan het eind van de dag verkleuren alle pogingen als een van hen door de dood getroffen wordt.

Script: Devika Strooker.

Deze uitzending van het programma One night stand met de titel Dag in dag uit is uitgezonden op vrijdag 31 oktober door de VARA, de VPRO en de NPS. Hierin werd geacteerd door Monic Hendrickx en Eva van de Wijdeven.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee