Uitzending
NOVA - 5-7-2007

5-7-2007

NOVA

853 x bekeken | 0 reacties
6
Tourliteratuur
Zaterdag begint in Londen de Tour de France. Is het, met alle dopingschandalen, nog de moeite waard om naar de Tour de France te kijken? NOVA vroeg het drie wielerfanaten en schrijvers: Tim Krabbé, Peter Winnen en Jan Siebelink.

Serie: Groen Licht
Muziek als middel tegen klimaatverandering. Zaterdag zijn op acht plaatsen in de wereld concerten onder de noemer Live Earth. In de aanloop daarvan in NOVA de serie Groen Licht, over milieuvriendelijke en duurzame innovaties. Vanavond in deel drie: hoe CO2-uitstoot bevorderend gedrag, bijvoorbeeld reizen, wordt gecompenseerd met het planten van een boom.

Den Haag Vandaag: Partij voor de Dieren
Tegen de achtergrond van de jaarlijkse barbecue en vega-barbecue kijkt Den Haag Vandaag wat de Partij voor de Dieren tot nu toe heeft betekend voor de Nederlandse samenleving.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 5 juli door de VARA en de NPS. Te gast waren Tim Krabbé, Jan Siebelink en Peter Winnen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee