Uitzending
NOVA - 3-7-2007

3-7-2007

NOVA

710 x bekeken | 0 reacties
6
Omgangshuizen
Voor kinderen van gescheiden ouders is het goed om allebei de ouders te blijven zien. Speciaal daarom bestaan er in het land zeven 'omgangshuizen'. Kinderen uit gebroken gezinnen ontmoeten daar hun niet-verzorgende ouder. NOVA maakte er een portret.

Groen Licht
Muziek als middel tegen klimaatverandering. Zaterdag aanstaande zijn op acht plaatsen in de wereld concerten onder de noemer Live Earth. In de aanloop daarvan in NOVA de serie Groen Licht, over milieuvriendelijke en duurzame innovaties. Vanavond in deel één: de nieuwe HR-ketel.

Den Haag Vandaag
De energiebedrijven zijn van plan vast te houden aan hun bouwplannen voor nieuwe kolencentrales. Oppositiepartijen GroenLinks en VVD hebben grote bezwaren vanwege de hoge CO2-uitstoot. En verder het laatste nieuws over de plannen voor een totaal rookverbod van minister Ab Klink.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 3 juli door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee