Uitzending
NOVA - 4-6-2007

4-6-2007

NOVA

764 x bekeken | 0 reacties
6
Jami 'begeleid' door PvdA-prominenten
Ehsan Jami is 22 jaar, PvdA-raadslid en oprichter van het Comitť voor ex-moslims. Hij zorgt met zijn initiatieven voor commotie buiten en ook - zo bleek dit weekend- binnen zijn partij. Ehsan Jami reageert in de studio op alle - al dan niet goed bedoelde- adviezen van zijn partijgenoten.

Zesdaagse oorlog
Morgen is het precies 40 jaar geleden dat IsraŽl besloot de aanval te openen op zijn buurlanden. In enkele dagen werden de legers van Egypte, SyriŽ en JordaniŽ verpletterend verslagen. Morgen houden tientallen maatschappelijke organisaties een manifestatie tegen deze IsraŽlische bezetting.

Den Haag Vandaag: Europese grondwet
Onder het thema Europa: hoe nu verder? organiseert de Tweede Kamer in vier Nederlandse steden inspraakbijeenkomsten om de mening van burgers over de toekomst van Europa te horen. Vandaag is in Groningen de eerste bijeenkomst. Een verslag.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 4 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Ehsan Jami. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee