Uitzending
NOVA - 1-6-2007

1-6-2007

NOVA

735 x bekeken | 0 reacties
6
Grote Donorshow
Vanavond is het zover: dan zendt BNN de nu al omstreden Grote Donorshow uit. Minister Ab Klink van Volksgezondheid heeft laten weten daar niet bij aanwezig te zijn en premier Jan Peter Balkenende liet weten dat hij de uitzending zeer betreurt. In NOVA een terugblik.

PvdA
Vandaag presenteert de commissie-Vreeman haar rapport. In dit rapport moet duidelijk worden wat de oorzaken waren van de verkiezingsnederlaag van de PvdA. De partij verloor bij de verkiezingen van november negen zetels. In de studio is Ruud Vreeman.

Sgt
Pepper's Lonely Hearts Club Band. Vandaag precies 40 jaar geleden kwam hij uit: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. De legendarische plaat van de Beatles met een al even legendarische hoes. Wat bijna niemand weet, is dat de hoes in eerste instantie werd ontworpen door Nederlandse kunstenaars. Alleen werd hún hoes op het laatste moment afgekeurd. De Nederlandse Pepperkunst verdween spoorloos, maar NOVA vond het na 40 jaar weer terug.

Presentatie: Clairy Polak/Joost Karhof/Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 1 juni door de VARA, de NPS, BNN en de NOS. Te gast was Ruud Vreeman. De presentatie was in handen van Joost Karhof, Clairy Polak en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee