Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 30-6-2005

30-6-2005

NOVA

762 x bekeken | 0 reacties
6
Debat publieke omroep
Het wordt een broeierige nacht voor staatssecretaris Medy van der Laan. Zij moet tot in de late uurtjes haar mediaplannen verdedigen tegenover de Tweede Kamer. Niet alleen de oppositie is tegen haar beleid, ook veel prominente VVD'ers en D66'ers zien er niks in.

Geweld tegen homo's
In de Amerikaanse hoofdstad Washington bestaat een speciale afdeling van de politie die zich bezighoudt met geweld tegen homo's. De afdeling wordt geleid door sergeant Brett Pearson. Nova ging mee op patrouille.

Eerste vrouwelijke bondskanselier?
Bondskanselier Schröder (SPD) neemt morgen een dramatisch besluit: hij dient een motie van wantrouwen tegen zichzelf in. Hij mist namelijk het vertouwen van de kiezer door de grote nederlagen tijdens de laatste deelstaatverkiezingen. Daarmee lijkt de weg geplaveid voor Angela Merkel, de leider van oppositiepartij CDU, om de macht over te nemen. Zij wordt dan de eerste vrouwelijke bondskanselier. Een portret van haar.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 30 juni door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee