Uitzending
NOVA - 3-9-2010

3-9-2010

NOVA

1473 x bekeken | 0 reacties
8
Formatieperikelen: wat vindt de VVD/CDA-kiezer?
Mark Rutte en Geert Wilders denken er nog over na. Gaan de onderhandelingen tussen VVD, CDA en PVV nog door na de crisis binnen het CDA? Bureau Synovate peilde de mening van de VVD- en CDA-kiezers. En wat blijkt? Een grote meerderheid is voor het doorgaan van de onderhandelingen.

Daisy Khan vreest anti-moskee stemming
Daisy Khan, initiatiefnemer van het omstreden islamitische centrum dat moet verrijzen nabij Ground Zero, vreest een anti-moskee stemming in de VS. Ze sluit niet uit dat het project wordt gestaakt. Maar Geert Wilders moet zich er niet mee bemoeien. Een gesprek met de vrouw achter het project.

De Slaapkamergeheimen
De restauratie van het beroemde schilderij 'De Slaapkamer' van Vincent van Gogh heeft opmerkelijke geheimen van het schilderij blootgelegd. Vijf maanden is er minitieus gewerkt aan het schilderij dat een stuk groter blijkt te zijn. Exclusieve beelden van het schilderij in zijn oorspronkelijke omvang.

Presentatie: Ferry Mingelen, Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 3 september door de VARA, de NOS en NTR. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie