Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 29-6-2005

29-6-2005

NOVA

1034 x bekeken | 0 reacties
6
Referendum Grote Markt
De stad Groningen is al wekenlang in de greep van het referendum over de verbouwing van de Grote Markt. Vandaag mochten ze naar de stembus. In Nova de eerste uitslagen van het referendum. Jacques Wallage, de burgemeester van Groningen, geeft een reactie op de uitslag.

Aruba: hoofdofficier reageert op kritiek ouders
Een gesprek met de Arubaanse hoofdofficier van justitie. De ouders van Joran van der Sloot verwijten het Openbaar Ministerie namelijk ongeoorloofde verhoormethodes. Joran zit vast op Aruba in verband met de verdwijning van de Amerikaanse scholiere Natalee Holloway.

Tegelgooiers veroordeeld
De dertigjarige Angelique Donk kwam om het leven doordat vier mannen een stoeptegel van een viaduct gooiden. De rechtbank in Den Haag heeft het viertal vandaag gevangenisstraffen opgelegd tot zes jaar.

Den Haag Vandaag: Heibel over Hilversum
De plannen van Medy van der Laan (D66) stuiten op veel verzet. GroenLinks, PvdA en de LPF vinden de opheffing van de NPS veel te ver gaan. Vier D66-prominenten, waaronder Hans van Mierlo, vinden de plannen van hun eigen staatssecretaris zelfs volstrekt onverantwoordelijk.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 29 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Jacques Wallage. De presentatie was in handen van Clairy Polak. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie