Uitzending
NOVA - 29-4-2010

29-4-2010

NOVA

932 x bekeken | 0 reacties
8
Loverboy voorlopig vrij vanwege zieke moeder.
Murat O., de tot vier jaar cel veroordeelde loverboy, mag zijn proces in hoger beroep in vrijheid afwachten vanwege de ernstige ziekte van zijn moeder, zo besloot het gerechtshof in Amsterdam. Het Openbaar Ministerie, minister Hirsch Ballin, verschillende Kamerleden en niet op de laatste plaats zijn slachtoffers, zijn verbijsterd. Leendert Verheij, president van het gerechtshof in Amsterdam, reageert in de studio.

Politieke Barometer.
Over iets minder dan vijf weken zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Inmiddels hebben alle partijen hun kandidaten paraat en hun partijprogramma bekend gemaakt. De campagnes kunnen gaan beginnen. Hoe zou de Tweede Kamer eruit zien als er nu al verkiezingen zouden worden gehouden? Vanavond te zien in de Politieke Barometer.

Troonsafstand in familiebedrijf: delicate kwestie.
De opvolging in een familiebedrijf zoals de monarchie is een delicate kwestie: wanneer treed je terug en hoe bereid je je opvolger voor? Vanavond de adviezen van drie familiebedrijven, drie kˇninklijke bedrijven, voor het Huis van Oranje.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 29 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Ernst Hirsch Ballin. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee