Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 28-6-2005

28-6-2005

NOVA

750 x bekeken | 0 reacties
6
Aruba versus Amerika
Nu Paul van der S. op Aruba is vrijgelaten, neemt de druk op het Openbaar Ministerie toe. Vooral van de Amerikaanse media die al wekenlang op Aruba verslag doen van de verdwijning van Natalee Holloway. Vanavond in NOVA het laatste nieuws in de zaak rond de vermiste Amerikaanse scholiere.-Schaakgrootmeester wordt politicus. De Russische oud-wereldkampioen schaken, Garri Kasparov, richt zich tegenwoordig op een carrière in de politiek. Hij wil zo snel mogelijk af van de in zijn ogen ondemocratische president Poetin. Poetin doet er op zijn beurt alles aan om Kasparov dwars te zitten. Hij weert hem van de staatszenders en verstoort zijn demonstraties.

Gay cops
In de Amerikaanse hoofdstad Washington bestaat een speciale eenheid van homoseksuele politiemensen die zich bezighoudt met geweld tegen homo's. De afdeling wordt geleid door sergeant Brett Pearson. NOVA ging mee op patrouille.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 28 juni door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie