Uitzending
NOVA - 27-10-2008

27-10-2008

NOVA

998 x bekeken | 0 reacties
6
Baby weg bij ouders
Een baby van een dag oud is vorige week op last van de kinderrechter overgebracht naar een pleeggezin. De uit Geldermalsen afkomstige ouders, die een verstandelijke beperking hebben, dachten op dat moment nog dat hun zoontje korte tijd later weer naar huis zou mogen. Maar dat bleek niet het geval. De ouders willen een kans om voor hun zoon te zorgen. De kinderrechter in Arnhem gaat daarover beslissen. In NOVA gesprekken met de vader en de oom van de baby en een reactie van Jeugdzorg.

Palin trekt steeds meer eigen plan
Nog iets meer dan een week te gaan en dan is bekend wie de nieuwe president is van de VS. Obama staat er goed voor, hij waarschuwt zelfs voor al te veel optimisme. McCain is een wanhoopsoffensief begonnen, maar krijgt nu last van de populariteit van Palin, vooral bij de Republikeinse achterban. De top van de partij levert steeds openlijker kritiek op Sarah Palin. En Palin zelf? Die gaat haar eigen gang en geniet van alle aandacht en volle zalen.

Presentatie: Twan Huys.

De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma NOVA werd uitgezonden op maandag 27 oktober door de VARA, de NOS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee