Uitzending
NOVA - 27-7-2007

27-7-2007

NOVA

731 x bekeken | 0 reacties
6
Afghanistan
Koortsachtig wordt er onderhandeld om het leven te redden van 22 ontvoerde Zuid-Koreaanse hulpverleners in Afghanistan. De Koreanen, christelijke hulpverleners, zijn ontvoerd door de Taliban. Er zijn al verschillende deadlines verlopen en de Taliban heeft de leider van de groep vermoord, een 42-jarige dominee. Een gesprek met dominee Koen Lim in Seoul. Hij kent alle ontvoerde hulpverleners en de vermoorde dominee.

Tour de France
De Tour is niet dood. De Tour is springlevend. Saskia Dekkers ging naar Saint-Martial-de-Nabirat in de Dordogne aan de route van de etappe, waar ze wielerfans, Fransen en Nederlanders, ontmoet. Ook spreekt ze met de voorzitter van de Michael Boogerd-fanclub.

Immer Gerade Aus
Wie de afgelopen twintig jaar over de snelweg tussen Hengelo en Warschau reed, heeft daar de wereld zien veranderen. In deze zomerserie brengen we de drukst bereden snelweg van Europa in beeld. Vanavond de Duitse snelwegpolitie op zoek naar Oost-Europese chauffeurs die zich niet aan de regels houden.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 27 juli door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee