Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 27-4-2005

27-4-2005

NOVA

821 x bekeken | 0 reacties
6
Jack Spijkerman naar Talpa?
Tv-presentator Jack Spijkerman wil de VARA verlaten om furore te gaan maken bij Tien, de nieuwe zender van John de Mol. De VARA houdt hem echter aan zijn contract dat nog tot september 2007 doorloopt. Het verzoek om zijn contract te ontbinden willigt VARA-voorzitter Vera Keur dus niet in. In Nova de reactie van Jack Spijkerman.

Hoe breek ik in?
Het politiekeurmerk Veilig Wonen lijkt zijn langste tijd te hebben gehad: via internet en de hakkenbar op de hoek is een sleutel te bestellen waarmee vrijwel iedere cilinder van het bijpassende merk open te maken is zonder sporen van braak achter te laten. En... hoe duurder en beter het slot, hoe makkelijker het gaat.

Private
Het IsraŽlisch-Palestijns conflict teruggebracht tot een paar vierkante meter. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal vertelt de IsraŽlische regisseur Costanzo in de film Private het relaas van een Palestijnse familie van wie het huis wordt overgenomen door het IsraŽlische leger. De soldaten nemen de bovenste verdieping over, maar de familie blijft in het huis wonen. Met alle spanningen van dien.

Den Haag Vandaag: studentenprotest
In Den Haag protesteren studenten tegen de voorgenomen plannen van het kabinet om de studieduur te beperken tot 5,5 jaar. Als zij langer over hun studie doen, moeten zij maximaal EUR 4500,- collegegeld betalen. Een verslag. Verder praat de Tweede Kamer met de ministers Donner en Pechtold over het softdrugsbeleid. Het laatste nieuws daarover vanuit Den Haag.

Presentatie: Jeroen Pauw en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 27 april door de VARA en de NPS. Te gast was Jack Spijkerman. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Pim van Galen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie