Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 21-10-2008

21-10-2008

NOVA

674 x bekeken | 0 reacties
6
Tachograaf
De digitale tachograaf is verplicht in alle nieuwe vrachtauto's en touringcars en registreert rij- en rusttijden van de chauffeurs. Maar er zijn problemen. NOVA dook in de wereld van de truckers.

Toezicht op banken
De door Wouter Bos aangewezen toezichthouders die zitting nemen in de raad van commissarissen bij ING, moeten veel meer zeggenschap krijgen op het beleid van de bank. Dat vindt GroenLinks-Kamerlid Kees Vendrik. Hij gaat in debat met VVD-Kamerlid Frans Weekers. Ook reacties van Wouter Bos, Gerrit Zalm en econoom Rick van der Ploeg.

Beleggen ja of nee?
'Stap nu in aandelen', zei vorige week Amerika's topbelegger Warren Buffet. 'Wees bevreesd als anderen inhalig zijn, wees inhalig wanneer anderen bevreesd zijn.' Nog niet veel Nederlandse analisten durven zulke koopadviezen te geven. Waarin is het wel goed beleggen?

Obama en Florida
De landelijke peilingen in de VS voorspellen toch een nek-aan-nekrace tussen Obama en McCain. Obama scoort goed aan de gehele westkust van de Verenigde Staten, maar Florida is weer terug in het rijtje van zwevende staten. Florida is één van de belangrijkste staten tijdens de presidentsverkiezingen van 4 november. Gaat Obama Florida veroveren? Correspondent Willem Lust doet verslag.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 21 oktober door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Gerrit Zalm, Kees Vendrik, Rick van der Ploeg en Frans Weekers. De presentatie was in handen van Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie