Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 21-6-2005

21-6-2005

NOVA

860 x bekeken | 0 reacties
6
Veiligheid vs. privacy
In de voortdurende strijd tegen criminaliteit, maakt de politie steeds meer gebruik van moderne opsporingstechnieken. De nieuwste ontwikkeling in deze strijd is de virtuele bewaking van de grote steden. Daarmee begint de politie wel erg veel op Big Brother te lijken. Hoofdcommisaris Welten reageert in de studio.

Moord en Doodslag
Schrijvers Geerten en Doeschka Meijsing kunnen elkaar niet luchten. Toch besloten ze de handen ineen te slaan. Samen schreven broer en zus de dubbelroman Moord en Doodslag. Nova nam de schrijvers mee naar de plek van hun jeugd.

WAO
Een strengere WAO is één van de hoofdpunten van het regeerakkoord. De regeringsfracties overleggen nu al dagen over de WAO, maar slagen er niet in de knoop door te hakken.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 21 juni door de VARA en de NPS. Te gast was Doeschka Meijsing. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee