Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 17-5-2005

17-5-2005

NOVA

755 x bekeken | 0 reacties
6
Criminaliteit in Limburg
Is de politie in Zuid-Limburg bestand tegen de toenemende criminaliteit in de regio? Een reportage met de reactie van minister Remkes van Binnenlandse Zaken. In de studio een gesprek met de burgemeester van Maastricht, Gerd Leers.

De Zeepkist
Nederland kan 1 juni in een raadplegend referendum voor of tegen de Europese grondwet stemmen. In Nova deze maand elke dag een stemadvies op De Zeepkist.

Marokkaanse terreur
Twaalf zelfmoordterroristen bliezen twee jaar geleden zichzelf en 33 anderen op bij aanslagen in Casablanca. Zeker duizend mensen zijn veroordeeld vanwege hun betrokkenheid. Velen van hen zijn fundamentalistische moslims die de Marokkaans Islamitische Strijdgroepen aanhangen. In Nova een reportage.

Den Haag Vandaag
Het laatste nieuws rond de ophef over de vermeende ondergewaardeerde gulden ten tijde van de omwisseling naar de euro.

Presentatie: Jeroen Pauw en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 17 mei door de VARA en de NPS. Te gast waren Johan Remkes en Gerd Leers. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Pim van Galen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee