Uitzending
NOVA - 16-5-2007

16-5-2007

NOVA

855 x bekeken | 0 reacties
6
Hulpverlening 'Maasmeisje' schoot tekort
De inspecties van jeugdzorg, openbare orde en veiligheid, onderwijs en gezondheidszorg concluderen dat de dood van het zogenoemde Maasmeisje niet had kunnen worden voorkomen, hoewel de hulpverlening tekortschoot. In de studio reageert Leonard Geluk, de Rotterdamse wethouder Jeugd, Gezin en Onderwijs, op het vandaag verschenen rapport.

Het lot van Wolfowitz
De Wereldbank heeft nog geen besluit genomen over het lot van Wereldbankpresident Paul Wolfowitz. Later vandaag komt de Raad van Bestuur van de Wereldbank bijeen om de positie te bespreken. In NOVA een gesprek met John Bolton. Hij werd in 2005 door Bush aangesteld als Amerikaans ambassadeur bij de VN. Maar omdat zijn benoeming geen steun kreeg van het Amerikaanse Congres kon Bolton niet anders dan opstappen.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 16 mei door de VARA en de NPS. Te gast was Leonard Geluk. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee