Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 16-6-2005

16-6-2005

NOVA

940 x bekeken | 0 reacties
6
Tbs
De tbs'er Wilhelm S. kreeg vandaag voor het eerst sinds zijn aanhouding bezoek van zijn advocaat Job Knoester. Nova volgde Knoester. En Piet Hein Donner kreeg vandaag in de Tweede Kamer een spervuur aan vragen over zich heen over de zaak-S. Vanavond een verslag van het Kamerdebat.

Nicolaï
Volgens staatssecretaris Atzo Nicolaï van Europese Zaken is Europa in de ogen van veel Nederlandse burgers 'te ver en te snel gegaan'. Hij zei dat op de EU-top in Luxemburg, waar hij voor het eerst sinds het Nederlandse nee tegen de grondwet zijn EU-collega's ontmoette. Nova volgde Nicolaï tijdens de top.

Libanon
In Libanon waait een nieuwe wind. Er worden deze maand voor het eerst in bijna dertig jaar vrije, democratische verkiezingen gehouden. Maar ondertussen zitten in Syrië nog honderden Libanezen gevangen onder erbarmelijke omstandigheden. Hun families eisen opheldering over het lot van deze politieke gevangenen.

Presentatie: Willem Lust.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 16 juni door de VARA en de NPS. Te gast was Atzo Nicolaï. De presentatie was in handen van Willem Lust. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee