Uitzending
NOVA - 15-1-2010

15-1-2010

NOVA

738 x bekeken | 0 reacties
8
Chaotische hulp aan HaÔti
Ontreddering, wanhoop en machteloosheid in HaÔti. Drie dagen na de verwoestende aardbeving heerst er nog steeds grote chaos in Port-au-Prince. In de straten van de stad stapelen de lijken zich op. De levenden slapen er tussen de doden. De sfeer onder de overlevenden wordt wanhopiger en grimmiger, nu zij al drie dagen wachten op hulp. Maar de beroerde infrastructuur van het land kan de hulpstroom nauwelijks aan. Minister Bert Koenders is te gast.

Fraude met concerttickets
Een speciale campagne moet consumenten adviseren om alleen kaarten te kopen via de website van de zaal, artiest of organisatie. Het doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiŽle en niet-officiŽle ticketverkooppunten. Door internet neemt het aantal niet-officiŽle verkooppunten enorm toe.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 15 januari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Bert Koenders. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee