Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 14-6-2005

14-6-2005

NOVA

803 x bekeken | 0 reacties
6
Amerikanen ongelukkig met vrijspraak Jackson
Tweederde van de Amerikanen is niet gelukkig met de vrijspraak van Michael Jackson. Zij geloven dat de popster wel degelijk schuldig is. Op de Amerikaanse televisiezenders was de vrijspraak onderwerp van hoon en verontwaardiging. Correspondent Twan Huys bericht uit de VS over The Day (After).

Wat doen de Nederlandse commando's in Afghanistan?
NOVA-verslaggever Tom Kleijn en cameraman Joris Hentenaar waren 2,5 week embedded bij een Amerikaanse eenheid die te voet jacht maakt op Talibanstrijders in het uitgestrekte berggebied tussen Afghanistan en Pakistan. Dagen- en nachtenlang liepen ze mee van dorp tot dorp, van deur tot deur. Vanavond: wat doen de Nederlandse commando's in Afghanistan? Bekijk ook: De jacht op de Taliban.

Stadsnomade raakt zijn kinderen kwijt
Zeven van de acht kinderen van de Amsterdamse stadsnomade Abbie van der Louw zijn vorige week weggehaald bij hun vader. Van der Louw woonde met zijn kinderen in een caravan in het Westelijk Havengebied. Siddieqa, de vijftienjarige dochter, dook onder. NOVA sprak met Siddieqa en haar vader.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 14 juni door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie