Uitzending
NOVA - 13-5-2009

13-5-2009

NOVA

852 x bekeken | 0 reacties
6
Best verdienende presentator werkt bij VARA
'Vangen bij VARA', kopt De Telegraaf vandaag op de voorpagina. Uit de jaarcijfers van 2008 blijkt dat een van de best verdienende presentatoren van het publieke bestel bij de VARA werkt.

Kamer debatteert over Nationaal Historisch Museum
De Tweede Kamer debatteert vandaag over de plannen van het Nationaal Historisch Museum (NHM). Minister Plasterk (Onderwijs, Cultuur, Wetenschap) moet uitleg geven over het besluit van de museumdirectie om af te stappen van de orginele locatie en de geschiedeniscanon als leidraad.

Cheney verdedigt martelen terreurverdachten
De Amerikaanse president Barack Obama wil juristen die onder George Bush de basis legden voor omstreden verhoormethodes bij terreurverdachten, wellicht vervolgen. Ook wil hij mogelijk een onderzoek instellen naar de martelpraktijken waarvan de vorige Amerikaanse regering wordt beschuldigd.

NOVA College Tour met Wouter Bos
In NOVA College Tour interviewt Twan Huys, samen met studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam, minister van FinanciŽn en vice-premier Wouter Bos.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 13 mei door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee