Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 22-3-2011

22-3-2011

Nieuwsuur

834 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuwe aanvallen op LibiŽ
De aanvallen op LibiŽ gaan door. Vannacht zouden radarinstallaties op twee legerbases van Kadhafi zijn verwoest. Het laatste nieuws vanuit LibiŽ en een reportage van verslaggever Jan Eikelboom. In de studio reageert Dick Berlijn, oud-commandant der strijdkrachten, op de situatie LibiŽ.

Meer vragen dan antwoorden
De brief die de regering aan de Kamer stuurde over de mislukte evacuatie van twee mensen uit LibiŽ heeft meer vragen dan antwoorden opgeleverd, vindt de oppositie. Een reconstructie van de evacuatie van de Zweedse Rose Erikson aan de hand van het feitenrelaas en politieke reacties vanuit Den Haag van politiek-verslaggever Ferry Mingelen. In de studio reageert hoogleraar internationaal strafrecht en voormalig marinier Geert-Jan Knoops.

Sportblok
Wielrennen: vooruitblik op het WK Baan in Apeldoorn.
Voetbal: aandacht voor de training van Oranje in voorbereiding op de EK-Kwalificatiewedstrijd tegen het Hongaarse elftal, aanstaande vrijdag in Hongarije.
Aandacht voor het overige sportnieuws.

Presentatie: Twan Huys, Rik van de Westelaken, Tom Egbers.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op dinsdag 22 maart door de NOS. Te gast waren Dick Berlijn en Geert-Jan Knoops. De presentatie was in handen van Rik van de Westelaken, Tom Egbers en Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie