Uitzending
Netwerk - 24-3-2010

24-3-2010

Netwerk

726 x bekeken | 1 reacties
8
Wapenhandelaar uit Nederland heeft goede contacten met maffia
De Nederlandse Wapenhandelaar Theodoor C. werd meer dan tien jaar geleden in ItaliŰ veroordeeld voor de levering van tientallen bazooka's aan de maffia. Hij vluchtte na zijn vonnis naar Nederland. Deze week werd C. gearresteerd. De Italiaanse onderzoeksrechter in deze zaak vertelt in Netwerk over de banden van Theodoor C. met de georganiseerde misdaad.


Ha´ti twee maanden na aardbeving

veel doden nog steeds onder puin
Verslaggever Hans Jaap Melissen gaat terug naar Ha´ti, terug naar Joleil. Die verloor bij de aardbeving zijn vader, zus en kind van drie. Joleil heeft nog steeds geen tent gekregen en slaapt op straat of in geparkeerde auto's. Om de hoek liggen de lichamen van zijn familieleden nog onder het puin.

Aantal overvallen in Amsterdam neemt aanzienlijk toe
Nu banken, winkels en benzinestations beter beveiligd zijn, richten overvallers zich steeds vaker op woningen. Zo vonden er ook vorige week meerdere overvallen plaats in Amsterdam. In 2009 deden zich daar in totaal 841 woningovervallen voor. Vergeleken met het jaar daarvoor, waarin 662 woningovervallen plaatsvonden, is dat een stijging van 27 procent.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 24 maart door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee