Uitzending
Netwerk - 22-3-2010

22-3-2010

Netwerk

904 x bekeken | 0 reacties
8
Historische zege Obama - hervorming zorgstelsel goedgekeurd
De Amerikaanse gezondheidszorg wordt hervormd. Het Huis van Afgevaardigden heeft het zorgplan van Barack Obama afgelopen nacht met een kleine meerderheid aangenomen. Het zorgplan is de grootste verandering in de sociale zekerheid in decennia. En overwinning voor democraat Obama. Hiermee lost hij één van zijn campagnebeloftes in. In de studio reageert Amerika-deskundige Frans Verhagen.

Een jaar na Turkish Airlines - de dilemma's van de hulpverleners
De toedracht van de crash met het Turkish Airlines vliegtuig vorig jaar is nog steeds onbekend. Negen van de 135 inzittenden kwamen om het leven. Politieagent Eric van Leeuwen was als eerste ter plaatse. Hij zet een gewondennest op in het huis van de familie Bos. Een terugblik waarbij de familie Bos, de burgemeester van Haarlemmermeer en drie hulpverleners vertellen over de dilemma's. Wie heeft het eerste hulp nodig en wat vertel je aan de nabestaanden?

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 22 maart door de EO en de NCRV. Te gast waren Frans Verhagen en Eric van Leeuwen. De presentatie was in handen van Frank du Mosch.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee