Uitzending
Netwerk - 19-8-2009

19-8-2009

Netwerk

614 x bekeken | 0 reacties
7
Hoe goed werkt het Nationaal Hitteplan in de praktijk?
Woensdag en donderdag worden de voorlopig warmste dagen van de zomer, meldt het KNMI. Vooral oudere mensen hebben last van de hitte. In 2007 is er een Nationaal Hitteplan door de overheid ingesteld, dat er voor moet zorgen dat organisaties maatregelen nemen om problemen in kaart te brengen en te voorkomen. Hoe goed werkt dit plan in de praktijk?

'Overheidsinformatie over Mexicaanse griep zorgt voor paniek'
Bijna de helft van de Nederlanders (46%) vindt de informatievoorziening van de overheid rond de Mexicaanse Griep voor paniek zorgt. Daarnaast geeft ruim een kwart van de ondervraagden aan (28%) de informatie verwarrend en onduidelijk is. Dat blijkt uit ons Stand.tv-onderzoek.

Afghanistan in beeld: wie verslaat Karzai?
Als iemand president Karzai kan verslaan tijdens de verkiezingen in Afghanistan, dan is het Abdullah Abdullah, zo denken veel Afghanen. In Netwerk een interview met hem. Verder komt Qadriya Yasdan Parast aan het woord. Ze wil de eerste vrouwelijke president van Afghanistan worden.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 19 augustus door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee