Uitzending
Netwerk - 16-4-2010

16-4-2010

Netwerk

800 x bekeken | 0 reacties
6
Vliegverkeer Europa nog steeds ernstig ontregeld
Het vliegverkeer in Nederland ligt nog steeds plat. Schiphol is zo goed als uitgestorven. Hoe lang dit gaat duren, durft niemand te zeggen. Ook in de ons omringende landen zoals Duitsland, BelgiŽ, Denemarken en Groot-BrittanniŽ wordt niet of nauwelijks meer gevlogen. Ongeveer 60 procent van alle vluchten in Europa valt uit. De Europese organisatie Europcontrol gaat ervan uit dat het vliegverkeer zeker nog 24 uur hinder heeft van de vulkanische deeltjes in de lucht.

Honderden LymepatiŽnten naar het buitenland
Hoofd- en spierpijn, koorts en vermoeidheid of zelfs verlamming van gezichtsspieren, krachtsverlies, pijnlijke of gezwollen gewrichten en hartklachten. Dat kunnen de gevolgen zijn van een tekenbeet. Veel mensen met de ziekte van Lyme krijgen in Nederland niet de behandeling die zij verwachten. Zij gaan naar het buitenland omdat zij daar langdurig met antibiotica worden behandeld.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 16 april door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee